Dobrodošli u Evanđeosku Crkvu "Radosna Vest".

Crkva Radosna Vest je Evanđeoska crkva koja u Nišu postoji više od 20 godina. Deo je Evanđeoske Crkve Srbije koja je registrovana pri Ministarstvu vera. Evanđeoska crkva Radosna Vest ima saradnju sa mnogim drugim crkvama u Srbiji, regionu kao i u svetu.

Sastoji se od običnih ljudi raznih životnih dobi i životnih puteva koji imaju jednu stvar zajedničku, negde na svom životnom putu Gospod Bog je postao realnost za njih, što je dovelo do toga da svoju veru stave u Gospoda Isusa Hrista i Njegovo delo otkupljenja na krstu.

Svim srcem verujemo da crkva nije samo građevina ili institucija vec dinamična zajednica vernika koji zajedno otkrivaju beskrajnu ljubav Božiju, uče da žive Hrišćanski život Bogu na slavu, služe svom gradu i narodu i imaju pozitivan uticaj na društvo.

 Nedeljna Bogosluženja su svake nedelje od 11 časova u ulici Episkopska 82a, u srcu Palilule, ispod crkve Svetog Nikole. Bogosluženja su odlicna prilika da slavite Boga, čujete pouku iz Svetog Pisma i uživate u zajednici sa drugim vernicima.  Svako je dobrodošao da bude deo života naše crkve, bez obzira odakle dolazite, koje ste nacionalnosti, kog godišta ili socijalnog statusa.

  Ako želite da saznate više o nama, postavite nam pitanje.